____Verbeter je website

Naast het aanbieden van betaalbare websites kunnen wij ook helpen met bestaande websites, ongeacht of ze door ons ontwikkeld zijn of niet. Hieronder hebben we enkele diensten opgelijst. We bieden een brede waaier aan opties om je website te verbeteren op verschillende vlakken. Deze lijst bevat zeker niet alles wat we kunnen. Vind je niet wat je zoekt? Contacteer ons even en we bespreken graag hoe we jou kunnen helpen.

SEO

Oftewel: zoekmachine-optimalisatie. Laat uw WordPress website beter scoren in Google en andere zoekmachines. We controleren uw WordPress website en installeren de juiste plugins om de SEO op punt te zetten. We zorgen dat de website sneller laadt wat enerzijds zorgt voor een betere score in Google, en anderzijds in een verbeterde gebruikerservaring resulteert. Hierdoor blijven bezoekers langer op uw website en is de kans groter dat je een nieuwe klant scoort. Naast technische optimalisaties geven we ook advies rond de inhoud en teksten op uw website.

Cloudflare

Cloudflare is een dienst die ervoor zorgt dat uw website veiliger en sneller is. Cloudflare beschermt tegen DDoS (Distributed Denial of Service) aanvallen en het IP adres van de website verbergt. Daarnaast biedt Cloudflare een gecachete kopie van de site aan aan uw bezoekers, waardoor deze sneller wordt. Het neemt de druk weg van de webhosting provider en is ideaal voor sites met een groeiend aantal bezoekers. De opzet van Cloudflare neemt niet veel tijd in beslag maar is van vrij technische aard.

Visuele aanpassingen

Wilt u een visuele aanpassing aan uw bestaande website (ook niet-Wordpress) dan kunnen we u ook helpen! Omdat deze aanpassingen zo uiteenlopend zijn, is het niet eenvoudig hier een vaste prijs op te plakken. In enkele uren kunnen wij je homepage er helemaal anders laten uitzien. Of misschien ben je niet meer tevreden over het kleurenpallet  dat je website gebruikt.  Aarzel in dit geval niet om ons te contacteren voor een voorstel.

Wordpress checkup

U heeft al een WordPress website maar deze staat al even online zonder onderhoud. In dat geval kunnen we een update en check-up uitvoeren. We scannen de site op malware en bekijken dan de situatie van de website en rapporteren onze bevindingen. Welke plugins zijn niet meer ondersteund en is er bepaalde functionaliteit in gevaar? Vanaf dit punt kunnen we starten met de website te updaten.

Mail integratie

Al onze hosting pakketten bieden gepersonaliseerde, professionele e-mailaccounts aan, inclusief webmail, POP3 en IMAP ondersteuning. Echter kan na verloop van tijd de webruimte vollopen door het bijhouden van veel e-mailberichten. Daarom bieden we hulp met het verhuizen van e-mailaccounts naar gespecialiseerde, externe diensten zoals Gmail of Microsft Exchange Online. We kunnen ook helpen met het integreren met gratis diensten zoals Hotmail en Gmail, ideaal voor eenmanszaken.

 

Speedboost

Je website laadt te traag en veel bezoekers haken af omdat het allemaal wat te lang duurt? Een trage website kost klanten en punten bij Google want niemand wacht graag. We gebruiken speciale plugins en andere technieken om de website sneller te maken. Blijkt dit ontoereikend te zijn dan kunnen wij jouw website van een supersnelle hosting voorzien.