Hoeveel kost een website?

Wil je weten hoeveel een website kost? Dan ben je hier op de juiste plek. Wij bieden drie WordPress pakketten aan die als vertrekpunt dienen. Deze pakketten zijn uitbreidbaar met verschillende opties, en we kunnen ook een volledige webshop voor je opzetten. Bij ons weet je meteen waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Veel websites beginnen hun antwoord op de vraag ‘Wat kost een website maken?‘ met: ‘Dat hangt ervan af’ en ‘Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte’. Bij ons niet. Wij scheppen graag duidelijkheid vanaf de eerste stap. Onze WordPress pakketten zijn op maat gemaakt voor verschillende budgetten en behoeften. Bovendien zijn ze volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google en Bing, zodat je zeker weet dat je website goed vindbaar is.

Breeze

Storm

Hurricane

Onze pakketten heten Breeze, Storm en Hurricane, en zijn stuk voor stuk ontworpen om jouw website tot een succes te maken. Of je nu een kleine website nodig hebt om je bedrijf te presenteren, of een uitgebreide webshop met alle toeters en bellen, wij hebben het pakket dat bij jou past. En als je toch nog iets speciaals nodig hebt, dan kunnen we dat ook voor je regelen.

Vind je hieronder niet wat je zoekt? Dan hebben we sinds kort onze offertetool, die geeft je meteen een idee van de prijs voor jouw individueel project.

Kortom, bij ons vind je niet alleen onmiddellijk de geschatte kostprijs van een nieuwe website, maar ook een professionele aanpak en een uitstekende service. Bekijk onze WordPress pakketten en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!

Prijzen van onze WordPress websites

Breeze pakket

Het Breeze pakket is gericht op professionals en bedrijven die een eenvoudige doch efficiënte website willen die hun activiteit of bedrijf toont in één oogopslag, en tegelijk bezoekers snel leidt naar conversie. Hierin verwerken we de kleuren van jouw huisstijl, logo, slogan, realisaties, voorstelling team enz. zodat nieuwe klanten in een verticale presentatie uw bedrijf leren kennen. Met een uitgekiende strategie stellen we jouw concept voor in enkele scroll-bewegingen.

De website wordt ook voorzien van een contactformulier. En dankzij onze optimalisaties laadt jouw one-page website razendsnel.

Dit pakket is uitermate geschikt voor starters, ZZP’ers en zelfstandigen die meer dan een online visitekaartje willen, of bedrijven die zeer duidelijk één bepaalde dienst aanbieden. Dit pakket is helemaal klaar om later uitgebreid te worden met minimale inspanning. Maar dit wil helemaal niet zeggen dat die pakket een compromis is. Onze Breeze-pakket websites voldoen aan dezelfde hoge technische eisen als alle duurdere pakketten. Een voorbeeld van dergelijke website vind je hier.

€ 499

Storm pakket

€ 1799

Het Storm pakket is gericht op professionals, zelfstandigen en bedrijven die gespecialiseerde diensten aanbieden of een breder verhaal te vertellen hebben. Denk daarbij aan extra functies zoals een portfolio, fotogalerij, blog of catalogus. We gebruiken een thema dat aansluit bij uw huisstijl en passen deze verder aan.

De website werkt naadloos op mobiele toestellen, zoals tablets en smartphones. Dit pakket schittert in het voorstellen van jouw KMO, beschrijving van je diensten en tonen van realisaties. 

Daarom is deze formule uitermate geschikt voor bedrijven en organisaties die een professionele uitstraling willen hebben, en hun website als een ware marketingtool willen gebruiken. We voeren technische optimalisaties uit zodat de site goed scoort op snelheid en mobiele apparaten en zo goed scoort bij Google en Bing. Met een optionele zoekmachineoptimalisatie op de inhoud verhoog je verder je positie in de zoekresultaten.

Hurricane pakket

Het Hurricane pakket richt zich op bedrijven die hun website gebruiken als de primaire marketingtool, die conversies willen bereiken met hun website en uitgebreid willen informeren en zo leads verzamelen. Het omvat alles van het Storm pakket hieronder en specialiseert zich verder op zoekmachineoptimalisatie, doelgerichte content en analyse van bezoekersinformatie.

Verder versnellen we de website om de gebruikerservaring te verbeteren en de score in zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo… te verhogen.

Via een snellere hosting en caching zorgen we voor uitgebreide optimalisatie en wapenen we de site tegen DDoS aanvallen en andere dreigingen. Met dit pakket kunnen er gespecialiseerde plugins en modules gebruikt worden.

Dit pakket is uitermate geschikt voor bedrijven en organisaties die bewust bezig zijn met hun online strategie en performance marketing. Hierbij voeren we een contentreview uit en geven tips voor een contentstrategie om jouw website keihoog te laten scoren in Google en Bing. Daarnaast worden er in Google Analytics 4 custom events en conversions ingesteld zodat de werking van de website constant verbeterd kan worden.

€ 2799

Uitbreiding webshop

Prijs op maat

Met WooCommerce, de officiële webshop plugin van WordPress, zetten wij in no-time uw webshop op de radar. Met WooCommerce en verschillende plugins bouwen wij jouw unieke webshop. 

Vandaag zijn er veel gebruiksvriendelijke opties beschikbaar waarmee je zonder technische achtergrond in een paar klikken een webshop kan bouwen, zoals Wix, Shopify, Squarespace enz. Dit weten wij natuurlijk ook. Waarom maken wij dan nog steeds webshops op de ‘old school’ manier?

Wel, met Woocommerce heb je zelf de touwtjes in handen en fine-tune je jouw shop tot in de puntjes naar jouw specifiek businessmodel. Met de all-in builders loop je snel tegen muren aan. Hierdoor verlies je potentiële klanten en transacties. De investering in een op maat gebouwde shop is het zeker waard!

Door zeer uiteenlopende vereisten en modellen is het niet mogelijk hier een vaste prijs op te plakken. Laat ons kennis maken met jouw zaak en we voorzien een vrijblijvend voorstel.

Offerte op maat

Vind je je ding niet in die hierboven getoonde pakketten? Gebruik onze nieuwe offertetool om direct prijs te berekenen. Niet nodig om je gegevens achter te laten!

Design & identiteit

Heb je al een huisstijl, of ten minste een logo en kleurenpalet?
Voor het uiterlijk van je website, bieden we twee designstrategieën aan

Inhoud

Uit hoeveel pagina's zal je website bestaan?
5 pagina's
Hoeveel formulieren zullen er op je website komen?
1 formulieren

Inhoud

1 talen
Wilt u dat wij copywriting doen, laat het vinkje uit als je de inhoud van de website zelf aanlevert

Standaard ingebrepen

De volgende services zijn inbegrepen en kunnen niet worden uitgeschakeld omdat ze een website maken of kraken

Wordfence biedt bescherming tegen hackaanvallen, zoals DoS & brute force-aanvallen, waarschuwt ons wanneer een kwetsbaarheid wordt gevonden, beschermt beheerderslogins tegen hackers en nog veel meer
Google Site Kit integreert je site met Google Search Console en Google Analytics 4, essentieel voor het analyseren van verkeer en om je site te verbeteren
Om te voldoen aan de AVG van de EU heb je een privacybeleid nodig, en indien gebruikt, een cookiebeleid en cookievoorkeurbanner
Snelheid is belangrijk voor Google, dus we installeren caching-plug-ins, optimaliseren foto's en afbeeldingen en leveren ze via een Content Delivery Network>

Resultaat & contactgegevens

Je geschatte offerte bedraagt:0 Laat je contactgegevens achter bij ons zodat we verder kunnen praten

Bedankt!

We contacteren je spoedig zodat we even kennis kunnen maken