____Website laten maken

Je wilt een professionele website laten maken die jouw bedrijf écht verder helpt en je hebt ons gevonden, het moeilijkste is dus al achter de rug. Makkelijk, niet?

Herken je het volgende?

rebident mockup

Waarom?

Elk bedrijf of zaak is anders en de redenen om een website te laten maken kunnen erg uiteenlopend zijn. Maar waarom zou je investeren in een professioneel gebouwde website wanneer er zoveel goedkope en snelle alternatieven voorhanden zijn?

Wat?

Bij Stormlabs maken we WordPress websites op maat. Waarom WordPress? Omdat we geloven in de kracht van open source, en omdat de mogelijkheden van WordPress eindeloos zijn. Maar eigenlijk is WordPress maar het gereedschap. Aan het werk kent men de meester, zegt men. Hoe onderscheidt een website laten maken door Stormlabs zich?

Gevonden worden

Een website heeft weinig waarde als die niet gevonden wordt. Daarom stellen we zoekmachineoptimalisatie en toegankelijkheid voorop

Website met een doel

Onze websites zijn meer dan een online visitekaartje met een mooi design. Elke site die door ons online wordt gezet heeft een duidelijke strategie en visie.

Gebruiks-vriendelijk

Zowel voor de bezoekers als voor jou. Onze websites kan je desgewenst zelf aanpassen. Of je kan jezelf volledig ontzorgen met een onderhoudscontract

Hoeveel kost een website laten maken?

Niet de meest eenvoudige vraag. Gelukkig hebben wij standaardpaketten samengesteld die je een idee kunnen geven van de prijs van een website. Los daarvan is de kost van een website opgebouwd uit verschillende elementen.

Design

Het oog wil ook wat. Het design van je website laat meteen een eerste indruk achter van je bedrijf. Meer designelementen en pagina's laten zich voelen in de prijs.

Content

Het allerbelangrijkste is natuurlijk de inhoud van jouw website. Deze moet zowel mensen aanspreken als zoekmachines. Wij (her)schrijven content die zijn doel beter bereikt

Functionaliteit

Chatbots, boekingsystemen, integratie met uw CRM-software, offertetools... Het zijn maar enkele voorbeelden van extra functies die jouw site interactiever en levendiger maken, of gewoon core zijn voor jouw business.

Optimalisatie

Nadat de website compleet is, is het aangeraden om alles te optimaliseren zodat de site sneller en responsiever wordt. Denk daarbij aan het verkleinen en comprimeren van afbeeldingen, caching en het 'overboord gooien' van onnodige code die tijdens het creatieproces is ontstaan.

Maar wacht!

Je website is klaar. Maar zelfs met perfect uitgekiende content is de kans klein dat je meteen plaats 1 (of 2, 3) in Google scoort. Investeren in SEO is de beste manier om je website te doen opvallen bij je doelpubliek. Je kan ook advertenties kopen (SEA) bij de grote zoekmachines. Daarnaast kan je campagnes op social media, ook dit kan organisch of betalend. Stormlabs kan je hier ook bij helpen.

Er is meer...

billboard light s e1702468402742

SEO

Door in te zetten op SEO groeit op organische manier je bezoekersaantal en genereert je website meer leads of verkopen.

SEA

Door betalende zoekresultaten sta je vanboven in Google. SEA kan een antwoord bieden om op korte tijd extra bezoekers te trekken.

Social Media

Sociale media zijn een uitgekiend kanaal om te connecteren met je doelpubliek, dichter bij je klanten te staan en je producten of diensten te tonen aan de wereld.