Het team achter
Montenegro 7 e1679054150837

Gert Vermeersch

Engineer - Tinkerer - Techy

Na mijn studies Toegepaste Informatica en Industrieel Ingenieur bleef ik zowel professioneel als in vrije tijd bezig met technologie. Van webdesign tot elektronica, 3D-printers en radioamateurisme... Na een carrière van 10 jaar in de SAP wereld besliste ik de overstap te maken naar een creatievere vorm van ICT en vond ik mijn ding in het bouwen van websites.

foto nikki pink e1679054390719

Nikki Brees

Digital Creative - Designer

Na een loopbaan in de horeca en als medische secretaresse en IT-verantwoordelijke gaf ik mijn loopbaan een nieuwe wending als grafisch ontwerper en webdesigner. Ik zorg voor de stijl, iconen en algemene vormgeving van onze websites.

team moya

Moya

Pawsitive Vibes Manager

Onze trouwe viervoeter, versterkt ons team met haar aanwezigheid. Haar vreugdevolle energie en onvoorwaardelijke liefde vormen een onmisbare bron van inspiratie en motivatie voor ons werk

Een beetje meer

Wij zijn Gert en Nikki, een dynamisch duo uit Antwerpen met een unieke benadering van werk en levensstijl. We hebben besloten om het traditionele kantoorleven achter ons te laten en hebben gekozen voor een pad dat beter bij onze eigen unieke levensstijl past. Daarom hebben we onze fulltime banen ingeruild voor een eigen manier van werken, waarbij we deels vanuit ons appartement in Antwerpen werken en deels vanuit onze zelfgebouwde mobilhome. Deze flexibele manier van werken geeft ons de mogelijkheid om met volle teugen van het leven te genieten, terwijl we ons tegelijkertijd wijden aan onze passies: het bouwen van websites en webshops, het optimaliseren van SEO, en het creëren van effectieve online marketingstrategieën. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector, hebben we begin 2022 deze gedurfde stap gezet.

Deze flexibiliteit stelt ons in staat om betere tarieven aan te bieden en de kosten voor onze klanten te verlagen zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van ons werk. Het feit dat we vanuit onze mobilhome werken, maakt ons niet alleen flexibeler, maar zorgt er ook voor dat we vanuit verschillende perspectieven kunnen denken. We worden dagelijks geïnspireerd door nieuwe omgevingen en ervaringen, wat ons helpt om creatievere oplossingen voor onze klanten te bedenken.Ons team bestaat uit twee unieke individuen met verschillende ervaringen en specialiteiten. Wij vullen elkaar perfect aan en zijn in staat om onze klanten het allerbeste te bieden. Of je nu een eenvoudige website nodig hebt of een uitgebreide webapplicatie, we staan klaar om je te helpen.Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of meer wilt weten over onze diensten. Bij Stormlabs zijn we altijd bereid om je te helpen en je digitale dromen werkelijkheid te laten worden.

Wij zijn Stormlabs – jouw toegewijde en flexibele webdesign– en ontwikkelteam. Of je nu wordt geconfronteerd met een bestaande uitdaging of een nieuw idee tot leven wilt brengen, we kijken ernaar uit om met je samen te werken. 

Wil je meer weten over onze reizen en onze manier van leven? Check dan zeker onze reisblog!