Houd uw WordPress website in topconditie met ons onderhoudscontract

Een WordPress website is geen statisch gegeven. Ook na oplevering is het belangrijk de software, plugins en thema’s up to date te houden. In de eerste plaats om de website en gegevens te beschermen tegen malware, hackers en andere dreigingen, op de tweede plaats om de functionaliteit in de toekomst te blijven garanderen. 

Om niet voor deze verrassingen te komen staan bieden wij twee soorten onderhoud en beheer aan. Hiermee zorgt u ervoor dat uw website in tiptop conditie blijft en uw bezoekers de beste en veilige ervaring hebben.

Onderhoud WordPress Website? - Moet dat?

Stel je voor dat je WordPress-website een nieuwe auto is. Net zoals een auto regelmatig onderhoud nodig heeft om optimaal en veilig te presteren, heeft ook je website dat nodig. Zonder tijdige updates en regelmatig onderhoud kan je website, net als een verwaarloosde auto, verschillende problemen ondervinden. Het kan kwetsbaar worden voor cyberaanvallen, vergelijkbaar met het open laten van je auto op een gevaarlijke plaats. Het negeren van updates kan betekenen dat je nieuwe functies en verbeteringen misloopt. De prestaties van je website kunnen dalen, vergelijkbaar met de verslechterende kilometerprestaties van een auto in de loop van de tijd zonder de juiste zorg. Er kunnen compatibiliteitsproblemen ontstaan, net zoals niet-passende auto-onderdelen die storingen veroorzaken. Bugs en fouten kunnen binnensluipen, net zoals kleine onopgemerkte fouten kunnen escaleren tot significante auto-problemen. Bovendien kan je SEO-ranking een klap krijgen, analoog aan de verminderde waarde van een auto zonder regelmatig onderhoud. De klok tikt – elk moment dat je het updaten en onderhouden van je website uitstelt, stijgen de risico’s. 

Schakel Stormlabs in voor het onderhoud van je WordPress-website in topconditie te houden, zodat deze soepel, veilig en efficiënt draait, net zoals een goed onderhouden auto.

Veiligheid

WordPress is een open-source platform, en hoewel dit veel voordelen biedt, maakt het de website ook kwetsbaar voor aanvallen van hackers. Het regelmatig updaten van WordPress en zijn plug-ins en thema’s is een van de meest effectieve manieren om uw website te beveiligen tegen malware en cyberaanvallen.

Functionaliteit

Updates bevatten vaak nieuwe functies en verbeteringen die de functionaliteit en gebruikerservaring van uw website kunnen verbeteren. Door uw WordPress-website up-to-date te houden, zorgt u ervoor dat u altijd toegang heeft tot de nieuwste en beste functies.

Prestaties

Updates bevatten vaak optimalisaties die de prestaties van uw website kunnen verbeteren, zoals laadsnelheden. Dit kan de gebruikerservaring verbeteren en heeft zelfs invloed op uw zoekmachine ranking.

Compatibiliteit

Nieuwe versies van WordPress kunnen soms problemen veroorzaken met oudere versies van thema’s en plug-ins, en vice versa. Door alles up-to-date te houden, vermindert u het risico op conflicten en zorgt u voor een soepele werking van uw website.

Bug fixes

Net als elk ander softwareproduct, kan WordPress bugs en fouten hebben. Updates bevatten meestal bug fixes die deze problemen oplossen, wat bijdraagt aan een soepelere en veiligere gebruikerservaring.

SEO

Een goed onderhouden en bijgewerkte website heeft een positieve invloed op uw SEO. Zoekmachines geven de voorkeur aan sites die veilig, snel en up-to-date zijn, wat betekent dat regelmatig onderhoud kan bijdragen aan betere zoekresultaten.

Website onderhoudscontract prijzen

Wat mag je van ons verwachten?

Performantie & beveiliging + onderhoud

Met dit contract wordt niet enkel uw website up to date gehouden maar monitoren we de website ook constant voor beveiligingsrisico's. We werken ook voortdurend aan de snelheid waarmee de website geladen wordt.
indien nodig upgraden we zelfs de hosting omgeving naar een krachtigere versie.
Als kers op de taart krijgt je per maand nog eens de ruimte om 4 wijzigingen door ons te laten uitvoeren. Dit kan gaan over plugins, teksten, layout...

100 / maand

Standaard onderhoud

Wij gebruiken een performante hosting provider om jouw website te hosten. Jouw website wordt professioneel onderhouden en periodiek geüpdatet. Plugins en themas worden maandelijks bijgewerkt waarbij kleine problemen met functionaliteit en layout opgelost worden.
Met dit contract blijft je site veilig en kan je gebruik maken van de laatste nieuwe functies in de verschillende plugins.

50 / maand