____Houd uw WordPress website in topconditie met ons onderhoudscontract

Een WordPress website is geen statisch gegeven. Ook na oplevering is het belangrijk de software, plugins en thema’s up to date te houden. In de eerste plaats om de website en gegevens te beschermen tegen malware, hackers en andere dreigingen, op de tweede plaats om de functionaliteit in de toekomst te blijven garanderen. 

Om niet voor deze verrassingen te komen staan bieden wij twee soorten onderhoud en beheer aan. Hiermee zorgt u ervoor dat uw website in tiptop conditie blijft en uw bezoekers de beste en veilige ervaring hebben.

Onderhoud WordPress Website?
Moet dat?

Het onderhoud van je WordPress-website speelt een cruciale rol in het succes van je online aanwezigheid. Een goed onderhouden website zorgt niet alleen voor een gestroomlijnde en bevredigende gebruikerservaring, maar dient ook als een robuuste verdedigingslinie tegen de immer loerende cyberdreigingen en onvoorziene omstandingheden. Even een analogie: Je WordPress-website is een nieuwe auto.

Net zoals een auto regelmatig onderhoud nodig heeft om optimaal en veilig te presteren, heeft ook je website dat nodig. Zonder tijdige updates en regelmatig onderhoud kan je website, net als een verwaarloosde auto, verschillende problemen ondervinden. Het kan kwetsbaar worden voor cyberaanvallen, vergelijkbaar met het open laten van je auto op een gevaarlijke plaats. Het negeren van updates kan betekenen dat je nieuwe functies en verbeteringen misloopt. De prestaties van je website kunnen dalen, vergelijkbaar met de verslechterende kilometerprestaties van een auto in de loop van de tijd zonder de juiste zorg. Er kunnen compatibiliteitsproblemen ontstaan, net zoals niet-passende auto-onderdelen die storingen veroorzaken. Bugs en fouten kunnen binnensluipen, net zoals kleine onopgemerkte fouten kunnen escaleren tot significante auto-problemen. Bovendien kan je SEO-ranking een klap krijgen, analoog aan de verminderde waarde van een auto zonder regelmatig onderhoud. De klok tikt – elk moment dat je het updaten en onderhouden van je website uitstelt, stijgen de risico’s. 

Onderhoudscontract Prijzen

Wat mag je van ons verwachten ? 

Performantie & beveiliging + onderhoud

Met dit contract wordt niet enkel uw website up to date gehouden maar monitoren we de website ook constant voor beveiligingsrisico's. We werken ook voortdurend aan de snelheid waarmee de website geladen wordt.
indien nodig upgraden we zelfs de hosting omgeving naar een krachtigere versie.
Als kers op de taart krijgt je per maand nog eens de ruimte om 4 wijzigingen door ons te laten uitvoeren. Dit kan gaan over plugins, teksten, layout...

100/ maand

Standaard onderhoud

Wij gebruiken een performante hosting provider om jouw website te hosten. Jouw website wordt professioneel onderhouden en periodiek geüpdatet. Plugins en themas worden maandelijks bijgewerkt waarbij kleine problemen met functionaliteit en layout opgelost worden.
Met dit contract blijft je site veilig en kan je gebruik maken van de laatste nieuwe functies in de verschillende plugins.

50 / maand

Wat zit er allemaal in een onderhoudscontract?

Technische ondersteuning

Snelle en efficiënte technische ondersteuning is onbetaalbaar. Voorbeeld: je website ondervindt een kritieke technische fout op een drukke verkoopdag. Zonder directe technische ondersteuning zou je geconfronteerd kunnen worden met een aanzienlijk verlies van inkomsten en een beschadigde reputatie. Met een onderhoudscontract dat voorziet in onmiddellijke technische ondersteuning, wordt het probleem snel geïdentificeerd en opgelost, waardoor de downtime tot een minimum wordt beperkt. Dit niet alleen zorgt voor continuïteit in je bedrijfsvoering, maar geeft ook een duidelijke boodschap aan je klanten over je inzet voor een uitstekende service en betrouwbaarheid. Maar het kan ook minder dramatisch: dankzij onze grondige kennis van jouw specifieke site kunnen we snel en efficiënt ingrijpen bij kleinere problemen. Doordat de site al up-to-date was dankzij je onderhoudsplan moeten we niet eerst tijd spenderen aan het updaten en oplossen van andere problemen.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is cruciaal voor het aantrekken van organisch verkeer naar je website. Een onderhoudscontract zorgt voor technische optimalisatie en regelmatige updates die essentieel zijn voor een goede SEO. Het helpt bij het verbeteren van je website’s zichtbaarheid op zoekmachines zoals Google, wat op zijn beurt leidt tot meer bezoekers en potentiële klanten. Ons onderhoudscontract zorgt ervoor dat je site technisch goed indexeerbaar blijft. Problemen met het lezen van je site door zoekmachines worden door ons geholpen en door de periodieke updates blijft ook je SEO plugin helemaal mee.

Backups

Backups zijn ondergewaardeerd tot het te laat is: Een abrupte serverfout of een kwaadaardige malware-aanval kan echter leiden tot onherstelbaar gegevensverlies. Maar ook een menselijke fout is niet uitgesloten, wie heeft er nog nooit iets per ongeluk verwijderd van zijn pc of telefoon? Het is hier dat regelmatige back-ups hun waarde bewijzen. Met een onderhoudscontract dat voorziet in regelmatige back-ups, wordt je data veilig opgeslagen op een externe locatie. In het geval van een calamiteit kan je website snel worden hersteld naar de laatste back-up, waardoor gegevensverlies wordt geminimaliseerd en de continuïteit van je bedrijfsvoering wordt gewaarborgd. Dit niveau van gegevensbeveiliging en herstelbereidheid is onbetaalbaar in het behoud van het vertrouwen van je klanten en de integriteit van je online bedrijf.

Monitoring van de uptime

De online beschikbaarheid van je website is cruciaal voor het behouden van je klantenbestand en het genereren van nieuwe leads. Elke minuut van downtime kan leiden tot verloren verkopen, verminderde klanttevredenheid en een negatieve impact op je SEO-ranking. Een onderhoudscontract met uptime monitoring waarschuwt ons onmiddellijk over eventuele downtime, zodat we snel kunnen reageren om de site te herstellen. Dit proactieve monitoringssysteem zorgt voor een snelle probleemoplossing, minimaliseert de impact van downtime en zorgt ervoor dat je website betrouwbaar en toegankelijk blijft voor je klanten.

Databaseoptimalisatie

Na verloop van tijd kan je database worden vervuild met oude drafts, revisions en transients die de prestaties van je website kunnen verminderen. Een opgezwollen database kan leiden tot langere laadtijden, wat resulteert in een slechte gebruikerservaring en lagere SEO-rankings. Een onderhoudscontract dat database-optimalisatie omvat, zorgt voor regelmatige schoonmaak en optimalisatie van je database. Dit omvat het verwijderen van overbodige data en het optimaliseren van de database-structuur, wat resulteert in snellere laadtijden, verbeterde website-prestaties, en een betere gebruikerservaring. Het is een makkelijke manier om alles net iets sneller te laten gaan.

Rapportage

Kennis is macht. Voor marketeers en ondernemers is het van cruciaal belang om te begrijpen hoe hun online inspanningen presteren. Rapportage binnen een onderhoudscontract schijnt een licht op de effectiviteit van je marketingtechnieken: Werken ze? Waar kan het beter? Het biedt een helder beeld van wie je bezoekers zijn en waar ze vandaan komen. Wordt je site goed gerangschikt op Google? Is je website mobiel-vriendelijk? Deze en meer vragen worden beantwoord, waardoor je gefundeerde beslissingen kunt nemen om je marketingstrategieën te verfijnen en je online aanwezigheid te versterken.

Beveiliging

In de hedendaagse online arena zijn cyberdreigingen een constante zorg. Een onderhoudscontract zorgt voor regelmatige beveiligingsupdates en patches die je website beschermen tegen malware, hackers en andere online bedreigingen. Een veilige website niet alleen behoudt het vertrouwen van je klanten, maar zorgt ook voor een stabiele online omgeving waarin je bedrijf kan floreren.

Functionaliteit

De digitale wereld evolueert snel, en het bijhouden van deze veranderingen is essentieel voor het behoud van een functionele en gebruikersvriendelijke website. Een onderhoudscontract zorgt voor regelmatige updates die nieuwe functies en verbeteringen introduceren. Dit helpt bij het verzekeren dat je website blijft voldoen aan de verwachtingen van je gebruikers en de huidige technologische trends.