Hoe gaan wij te werk ?

Bij Stormlabs geloven we in een persoonlijke en doelgerichte aanpak voor elk project. Ons proces begint met jouw visie en ideeën. We luisteren aandachtig, brainstormen samen, en zetten deze ideeën om in concrete plannen. Met een combinatie van creativiteit, technologische expertise en een diep begrip van de huidige digitale trends, creëren we oplossingen die niet alleen aan jouw behoeften voldoen, maar deze ook overtreffen. Ontdek onze unieke werkwijze die elk project tot een succes maakt.

1

Gesprek

Onze eerste stap is een kennismakingsgesprek, waarin we elkaar beter leren kennen. Tijdens dit gesprek stellen we onszelf en Stormlabs voor, en nodigen we je uit om meer te vertellen over jouw bedrijf en de waarden die je nastreeft. We leggen onze werkwijze uit en nemen de tijd om de verwachtingen van beide kanten af te stemmen. Het is belangrijk om je bedrijf en sector goed te begrijpen, en de pijnpunten die erbij horen. Zo zorgen we voor een heldere start van onze samenwerking en zetten we onze neuzen in de juiste richting.

2

brainstormen

Wij gaan aan de slag met jouw input. We analyseren de concurrentie en de stijl die jij mooi vindt. We denken na over het juiste pakket en content. Na een opvolggesprek maken wij de volledige offerte op zodat je precies weet wat je nieuwe website je gaat kosten. Afhankelijk van het pakket stellen we een moodboard samen met de gewenste stijl of stellen we een aantal thema's voor.

3

Realisatie

Na jouw akkoord starten we met de bouw van de website. We zetten een tijdelijk omgeving om onder jouwdomein.stormlabs.be zodat je op elk moment mee kan volgen met de realisatie.

We werken Agile, dat wil zeggen dat we wekelijks of tweewekelijks een demo of toonmoment inlassen om je te tonen hoe de website vordert. Zo kunnen we bijsturen mocht dat nodig zijn.

4

Oplevering

Wanneer de site klaar is om online gezet te worden (Go-Live) wordt deze verhuisd naar de definitieve domeinnaam. We coördineren dit in functie van jouw wens zodat je kan uitpakken met je nieuwe website bij klanten, op social media etc.

5

opvolging

Via ons managementcontract houden we de website in het oog. Eventuele problemen worden opgelost en kleine aanpassingen kunnen uitgevoerd worden onder dit contract. Afhankelijk van het gekozen pakket worden er gebruiksgegevens verzameld en voorzien we integratie met Google Search Console. We testen de site maandelijks op snelheid en gebruiken plugins om dit verder te verbeteren.

 

6

tevreden klant

En ons uiteindelijk doel is om elke klant tevreden te houden. We komen regelmatig met suggesties en verbeteringen die voortvloeien uit het dagelijks opvolgen van trends en technologie. Wil je zelf iets aanpassen? We staan bij Stormlabs altijd voor je klaar om kort op de bal te spelen.

 

Meer weten hoe onze aanpak in de praktijk werkt? Neem gerust even contact op, wij bijten niet, zelfs onze office-dog niet!

moya office dog