onze werkwijze

Wij zijn een koppel uit het Antwerpse en combineren onze nomadische levensstijl met het ondernemerschap. Voor we aan onze grote tocht begonnen, verzamelden we meer dan 10 jaar ervaring in corporate omgevingen in de IT-sector en realiseerden al websites in bijberoep. We namen de goede aspecten en werkwijzen uit het bedrijfsleven mee en proberen de overhead en bijkomende rompslomp achter ons te laten en efficient te werken. Ons reisverhaal kietelt eveneens ons creatief brein en zo kunnen we voor een kleine prijs professionele realisaties neerzetten. Lees hieronder mee over onze aanpak.

Ontdek meer over onze aanpak - Hoe wij elk project succesvol opleveren

undraw video call re 4p26

Gesprek

We maken kennis via videocall en stellen onszelf en ons bedrijf voor. Jij stel jouw bedrijf voor en waar je voor staat. We leggen onze werkwijze uit en stemmen de verwachtingen af.

undraw brainstorming re 1lmw

Brainstormen

Wij gaan aan de slag met jouw input. We analyseren de concurrentie en de stijl die jij mooi vindt. We denken na over het juiste pakket en content. Na een opvolggesprek maken wij de volledige offerte op zodat je precies weet wat je nieuwe website je gaat kosten. Afhankelijk van het pakket stellen we een moodboard samen met de gewenste stijl of stellen we een aantal thema's voor.

undraw developer activity re 39tg

Realisatie

Na jouw akkoord starten we met de bouw van de website. We zetten een tijdelijk omgeving om onder jouwdomein.stormlabs.be zodat je op elk moment mee kan volgen met de realisatie.

We werken Agile, dat wil zeggen dat we wekelijks of tweewekelijks een demo of toonmoment inlassen om je te tonen hoe de website vordert. Zo kunnen we bijsturen mocht dat nodig zijn.

Oplevering

Wanneer de site klaar is om online gezet te worden (Go-Live) wordt deze verhuisd naar de definitieve domeinnaam. We coördineren dit in functie van jouw wens zodat je kan uitpakken met je nieuwe website bij klanten, op social media etc.

undraw agreement re d4dv

Opvolging

Via ons managementcontract houden we de website in het oog. Eventuele problemen worden opgelost en kleine aanpassingen kunnen uitgevoerd worden onder dit contract. Afhankelijk van het gekozen pakket worden er gebruiksgegevens verzameld en voorzien we integratie met Google Search Console. We testen de site maandelijks op snelheid en gebruiken plugins om dit verder te verbeteren.

undraw feeling happy jymo

Tevreden klant

En ons uiteindelijk doel is om elke klant tevreden te houden. We komen regelmatig met suggesties en verbeteringen die voortvloeien uit het dagelijks opvolgen van trends en technologie. Wil je zelf iets aanpassen? We staan bij Stormlabs altijd voor je klaar om kort op de bal te spelen.

Meer weten hoe onze aanpak in de praktijk werkt? Neem gerust even contact op, wij bijten niet, zelf onze office-dog niet!