Onze visie

"Een professionele website voor een betaalbare prijs"

Een eigen website is vandaag een noodzaak voor elk bedrijf of organisatie. Het is vaak het eerste wat potentiële klanten opzoeken en dus ook de eerste indruk die u nalaat.

Veel starters en groeiende ondernemingen zoeken een manier om goedkoop een website te laten maken. Er zijn er verschillende manieren om een website te maken of laten maken. Van het inhuren van een webontwikkelaar tot zelf aan de slag gaan op platformen zoals Wix en Shopify.

Een mooie website hebben is één ding, gevonden worden een ander. Dit wordt vaak onderschat en het is zonde wanneer een mooie website nooit bezocht wordt.

Daarom is zoekmachineoptimalisatie of SEO en sociale media van cruciaal belang. We leven in een tijd waar internetgebruikers zelden het adres van uw website zullen intikken maar vanuit andere kanalen komen, zoals Facebook, Instagram en als allerbelangrijkste: Google.

Een domeinnaam registreren, gepersonaliseerde e-mailaccounts en een website maken of laten maken is anno 2022 vrij makkelijk en vereist nog weinig technische kennis. Maar hoe goed sluit deze website aan bij uw identiteit? Wordt de website nadien nog onderhouden? Hoe goed scoort de website in zoekmachines zoals Google? Vanwaar komen de bezoekers? Wie zijn mijn bezoekers?

Dit zijn maar enkele vragen die we bij Stormlabs kunnen beantwoorden.

Een website bouwen of laten bouwen is geen eenmalige investering. Het is belangrijk dat deze voortdurend gemonitord wordt en up to date wordt gehouden. Anders zal uw website wegzakken in de zoekresultaten omdat niemand actief bezig is met het optimaliseren van de website en SEO. Zonde van het geld…

Laten we eerlijk zijn, u wilt natuurlijk uw tijd het liefst spenderen aan uw core business en niet aan het runnen van uw website. Daarom is het een goed idee om het beheer van een website en de bijhorende zoekmachineoptimalisatie (SEO) aan een derde partij zoals Stormlabs uit te besteden.

Een website moet betaalbaar blijven en de Return-on-Investment (ROI) meetbaar. De doorsnee zelfstandige ondernemer of KMO heeft doorgaans niet de budgetten om aan te kloppen bij grote marketing- of consultancybureaus om een volledige op maat gemaakte website te laten maken.

Stormlabs richt zich op deze bedrijven. We hebben een resultaatgedreven aanpak en houden tegelijkertijd de kost of Total Cost of Ownership (TCO) laag.