Om u een idee te geven van het kostenplaatje van een nieuwe website stellen wij drie pakketten voor. Deze kunnen uitgebreid worden met verschillende opties. Vindt u niet wat u zoekt? Geen nood, contacteer ons geheel vrijblijvend met uw specifieke vraag of nood en wij maken een offerte op maat.

One page pakket

WordPress installatie en configuratie

One page design

Contactformulier

Mobiel toegankelijk/responsive

Social media links

Het one page pakket is gericht op professionals en bedrijven die een eenvoudige website willen die hun activiteit of bedrijf toont op één pagina. Hierin verwerken we de huisstijl, logo, slogans, foto’s, portfolio enz. zodat nieuwe klanten in een oogopslag uw bedrijf leren kennen.

De website wordt ook voorzien van een contactformulier. Het pakket bevat een SSL-certificaat, om trafiek te versleutelen en om te voldoen aan de GDPR-richtlijnen.

Vanaf € 500

Standaard pakket

Gebruik van een aangepast WordPress-thema

Aanpassing aan uw huisstijl

Contactformulier

5 extra pagina’s

Cookie-vermelding en privacybeleid

Mobiel toegankelijk/responsive

Het standaard pakket is gericht op professionals, zelfstandigen en bedrijven die gespecialiseerde diensten aanbieden of een breder verhaal te vertellen hebben. Denk daarbij aan extra functies zoals een portfolio, fotogalerij, reservatiesysteem, blog of catalogus. We gebruiken een thema dat aansluit bij uw huisstijl en passen deze verder aan. 

De website werkt naadloos op mobiele toestellen, zoals tablets en smartphones.

Vanaf € 800

Premium pakket

Standaard pakket +

SEO – Zoekmachineoptimalisatie

CloudFlare setup

Snelheidsoptimalisatie

Beveiliging van de site met WordFence

Het Premium pakket richt zich op bedrijven die meer bezoekers naar hun website willen trekken. Het is ook mogelijk om een webshop op te zetten. Het omvat alles van het Standaard pakket en specialiseert zich verder op zoekmachineoptimalisatie. Verder versnellen we de website om de gebruikerservaring te verbeteren en de score in zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo… te verhogen.

Via CloudFlare zorgen we voor verder optimalisatie en wapenen we de site tegen DDoS aanvallen en andere dreigingen.

De plugin WordFence stelt ons in staat te website te beveiligen tegen hackers en malware. Bij nieuwe dreigingen worden wij automatisch geïnformeerd en kunnen we het probleem verhelpen.

Vanaf € 1500