Houd uw website in topconditie met ons managementcontract

Een WordPress website is geen statisch gegeven. Ook na oplevering is het belangrijk de software, plugins en thema’s up to date te houden. In de eerste plaats om de website en gegevens te beschermen tegen malware, hackers en andere dreigingen, op de tweede plaats om de functionaliteit in de toekomst te blijven garanderen. 

Om niet voor deze verrassingen te komen staan bieden wij twee soorten onderhoudscontracten aan. Hiermee zorgt u ervoor dat uw website in tiptop conditie blijft en uw bezoekers de beste ervaring hebben.

Performantie & beveiliging

Met dit contract wordt niet enkel uw website up to date gehouden maar monitoren we de website ook constant voor beveiligingsrisico's. We werken ook voortdurend aan de snelheid waarmee de website geladen wordt.
indien nodig upgraden we zelfs de hosting omgeving naar een krachtigere versie.


100 / maand

Standaard onderhoud*

Wij gebruiken een performante hosting provider om jouw website te hosten. Jouw website wordt professioneel onderhouden en periodiek geüpdatet. Plugins en themas worden maandelijks bijgewerkt waarbij kleine problemen met functionaliteit en layout opgelost worden. Mogelijkheid om kleine aanpassingen te laten doorvoeren.

50 / maand

*Enkel beschikbaar in combinatie met  het Breeze-pakket