Groei & Succes start hier Websites. Webshops. Online Marketing.

Welkom bij Stormlabs, waar uw digitale ambities tot leven komen. Ontdek een wereld van innovatieve websites, webshops, en SEO-oplossingen die uw bedrijf vooruit helpen.

DALL·E 2023 11 28 17.50.39 Create a digital illustration for a hero area of a website homepage. The design should be a modern clean interface with a dashboard display featuring

Wat doen we ?

Ontwerpen van responsieve websites, ontwikkelen van gebruiksvriendelijke webshops, en implementeren van doordachte online marketingstrategieën.”

Service
Lees meer

websites & webshops


We bouwen websites en webshops voor iedereen en voor elk budget. Al onze websites zijn responsive, mobiel en eenvoudig in gebruik. We zorgen voor uw domeinnaam en webhosting. Met ons managementcontract blijft je site in topconditie. Wij zorgen ervoor dat nieuwe klanten jou vinden, zodat je je kunt focussen op de rest.

Service
Lees meer
 

online marketing

 

Stormlabs helpt je bij een topscore in Google. Met SEO tools bereikt je content zijn doel. We helpen met het opzetten van doelgerichte campagnes op Google, Facebook, Instagram of andere platformen. En dankzij integratie met onze tools weet je perfect hoe jouw website bekeken wordt en hoe je nog meer uit de kan kan halen.

Service
Lees meer

Integraties


Waar digital agencies stoppen beginnen wij. We integreren jouw website met jouw ERP systeem, mailcampagne tool, Excel of payment provider zodat alles lekker gesmeerd loopt. We zijn ook voor maatwerk te vinden!  Zonder goede integraties geraak je jezelf kwijt in administratieve rompslomp.

waarden

Onze waarden

Bij Stormlabs, zijn onze waarden de pijlers van ons handelen. Vertrouwen, innovatie en partnerschap vormen de basis van elke relatie die we bouwen en elke oplossing die we creëren. Wij zetten ons in voor het leveren van diensten die niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook anticiperen op de kansen van morgen.

Het Stormlabs Team

Montenegro 7 e1679054150837

Gert Vermeersch

Engineer - Tinkerer - Techy

foto nikki pink e1679054390719

Nikki Brees

Digital Creative - Designer

team moya

Moya

Pawsitive Vibes Manager

De mensen van Stormlabs begrijpen nog dat kwaliteit DE prioriteit heeft! Goede communicatie en mooi resultaat voor ons budget! Dank je wel Gert en Nikki voor onze mooie website!
Gert en Nikki zijn het perfecte duo voor jou website! Hij de technische skills en zij de souplesse om het juiste gevoel, kleur, lettertype en foto’s weer te geven. Ik ben allesbehalve een gemakkelijke klant geweest, wist zelf niet goed hoe mijn website eruit moest gaan zien maar na wekelijkse sessies, veel geduld van hun zijde en het zoeken naar de juiste feel en touch zijn we samen tot een top resultaat gekomen waar ik elke dag opnieuw complimenten over krijg! Het mooiste compliment is dat mijn website volledig klopt met hetgeen ik doe en uitstraal en wie ik ben. En dat is op zijn minst een dikke pluim waard! De samenwerking verliep zeer vlot, gestructureerd, met agile meetings, duidelijke deadlines en een correcte opvolging!
Dank u wel Gert en Nikki voor de duidelijke en mooie website die jullie voor ons gemaakt hebben. Patiënten vinden nu veel gemakkelijker de weg naar onze praktijk.
Top bedrijf met met zeer professionele mensen. Een echte aanrader !!

Wat onze klanten over ons denken

Onze klanten zijn onze partners: We voorzien hen van hoogwaardige en gebruiksvriendelijke websites en webshops. Met raad en daad staan we hen bij en door het uitvoeren van effectieve online marketing-strategieën helpen we onze partners groeien in waar ze goed in zijn.

faq

FAQ

Heb je vragen ? Wij hebben antwoorden. Ontdek hoe je jouw online aanwezigheid kunt versterken met onze veelgestelde vragen over responsieve webdesigns, het bouwen van intuïtieve webshops, en het realiseren van impactvolle online marketingcampagnes.

De ontwikkeltijd voor een website hangt af van de complexiteit en specificaties van het project. Een basiswebsite kan binnen 2-4 weken gereed zijn, terwijl complexere sites met maatwerkfuncties langer kunnen duren.

We werken zowel met nieuwe als bestaande websites. Of u nu een volledige herontwikkeling nodig heeft of slechts enkele aanpassingen, we staan klaar om te helpen.

 Absoluut! We begrijpen dat een website continu aandacht en updates nodig heeft om effectief te blijven. We bieden verschillende onderhoudspakketten aan om ervoor te zorgen dat uw site up-to-date, veilig en functioneel blijft.

Uw tevredenheid is onze topprioriteit. Tijdens het ontwerpproces hebben we meerdere feedbackrondes ingebouwd om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan uw verwachtingen voldoet. Mocht u niet tevreden zijn, dan zullen we samenwerken om de nodige aanpassingen te maken.

Blog

Bekijk onze blogs en verken de nieuwste trends in webdesign, ontdek tips voor effectieve e-commerce, en leer over de kracht van SEO en online marketing om je bedrijf te laten groeien.