Hoeveel kost een website laten maken?

Bij de vraag: “Wat kost een website?”, vind je online vaak het antwoord: “Dat hangt ervan af”.  Wij scheppen graag duidelijkheid vanaf de eerste stap: Om een idee te geven van de kostprijs van een nieuwe website stellen wij drie WordPress pakketten voor. Deze kunnen uitgebreid worden met verschillende optiesOok voor een uitbreiding met een volledige webshop met alle toeters en bellen ben je bij ons aan het juiste adres. Deze pakketten zijn vertrekpunten en kunnen verder gepersonaliseerd worden.

Vind je niet wat je zoekt of wil je een specifieke functionaliteit? Geen nood, contacteer ons geheel vrijblijvend met jouw specifieke vraag of use-case en wij maken een offerte op maat.

Breeze

Storm

Hurricane

Alle WordPress pakketten op een rijtje

Hurricane pakket

Het Hurricane pakket richt zich op bedrijven die conversies willen bereiken met hun website en uitgebreid willen informeren. Het omvat alles van het Storm pakket en specialiseert zich verder op zoekmachineoptimalisatie, doelgerichte content en analyse van bezoekers.

Verder versnellen we de website om de gebruikerservaring te verbeteren en de score in zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo… te verhogen.

Via een snellere hosting en caching zorgen we voor verder optimalisatie en wapenen we de site tegen DDoS aanvallen en andere dreigingen.

De plugin WordFence stelt ons in staat te website te beveiligen tegen hackers en malware. Bij nieuwe dreigingen worden wij automatisch geïnformeerd en kunnen we het probleem verhelpen.

€ 3499

Storm pakket

€ 1799

Het Storm pakket is gericht op professionals, zelfstandigen en bedrijven die gespecialiseerde diensten aanbieden of een breder verhaal te vertellen hebben. Denk daarbij aan extra functies zoals een portfolio, fotogalerij, blog of catalogus. We gebruiken een thema dat aansluit bij uw huisstijl en passen deze verder aan.

De website werkt naadloos op mobiele toestellen, zoals tablets en smartphones.

Breeze pakket

Het Breeze pakket is gericht op professionals en bedrijven die een eenvoudige website willen die hun activiteit of bedrijf toont in één oogopslag. Hierin verwerken we de kleuren van jouw huisstijl, logo, slogan, realisaties, voorstelling team enz. zodat nieuwe klanten in een oogopslag uw bedrijf leren kennen.

De website wordt ook voorzien van een contactformulier, wat vaak ontbreekt in deze prijscategorie. Dankzij onze optimalisaties laadt jouw website razendsnel.

€ 499

Uitbreiding webshop

Prijs op maat

Met WooCommerce, de officiële webshop plugin van WordPress, zetten wij in no-time uw webshop op de radar. Met WooCommerce en verschillende plugins bouwen wij jouw unieke webshop. 

Vandaag zijn er veel gebruiksvriendelijke opties beschikbaar waarmee je zonder technische achtergrond in een paar klikken een webshop kan bouwen, zoals Wix, Shopify, Squarespace enz. Dit weten wij natuurlijk ook. Waarom maken wij dan nog steeds webshops op de ‘old school’ manier?

Wel, met Woocommerce heb je zelf de touwtjes in handen en fine-tune je jouw shop tot in de puntjes naar jouw specifiek businessmodel. Met de all-in builders loop je snel tegen muren aan. Hierdoor verlies je potentiële klanten en transacties. De investering in een op maat gebouwde shop is het zeker waard!

Door zeer uiteenlopende vereisten en modellen is het niet mogelijk hier een vaste prijs op te plakken. Laat ons kennis maken met jouw zaak en we voorzien een vrijblijvend voorstel.